Bun venit

Contul meu

Produse

Despre calitate

Uleiuri esentiale naturale si parfumuri naturale

Uleiurile esentiale Farfalla sunt 100% pure, produse naturale. Uleiurile esentiale care provin din culturi diferite pot varia ca si compozitie si, ca rezultat, pot avea mici diferente de miros.

Toate materiile prime provin de la furnizori din toata lumea pe care ii cunoastem de multi ani. Uleiurile noastre esentiale sunt certificate organic sau provin din plante din culturi salbatice. Toate produsele cu parfum sau parfumurile contin ingrediente de prima clasa si nu au aditivi sintetici.

Produse cosmetice naturale si organice certificate

Produsele cosmetice naturale organice Farfalla sunt certificate conform NaTrue ( toate produse concepute incepand cu 2009) si BDIH ( pana in 2009).

0% Uleiuri minerale

Uleiurile minerale formeaza o pelicula care restrictioneaza activitatea respiratorie a pielii si poate bloca porii. Prin umare, Farfalla Organic Cosmetics foloseste numai uleiuri vegetale pretioase si foarte eficiente.

0%Substante sintetice

Farfalla Organic Cosmetics foloseste numai uleiuri esentiale  ca si parfum si ca ingrediente active. Folosirea exclusiva a ingredientelor naturale ca si conservanti garanteaza excelenta durabilitate a produselor. Din moment ce colorantii nu cresc valoarea unui produs, Farfalla nu ii utliizeaza.

0%Substante sintetice

Farfalla se conforma total cu standardele industieri de produse naturale si nu foloseste silicon sau polietilen glicol in produsele sale.

Acesti aditivi pot cauza in general sau pielii probleme de sanatate daca sunt folosite cu regularitate.

Fara teste pe animale

Produsele Farfalla nu sunt testate pe animale. Farfalla nu a luat niciodata parte la experimente pe animale si nici nu i s-a cerut sa fie o terta parte intr-o actiune de acest fel.

Fara reactii adverse

Toate produsele au fost testate clinic si dermatologic ( Dermatest) si au fost apreciate cu " Foarte Bine". Acest lucru inseamna ca nici o singura persoana nu a manifestat reactii adverse la aceste produse.

Eco-Packaging

Recipiente ( borcane sau sticle)

Cea mai buna protectie pentru produs este un recipient din sticla. Acesta este modul in care comercializam aceste Cosmetice Organice cu Ingrediente Active. Un alt aspect pozitiv este acela ca sticla poate fi reciclata fara probleme. Alte recipiente folosite sunt tuburile airless si tuburile facute din plastic reciclabil.

Ambalajul exterior

Ambalajul exterior este necesar pentru a proteja recipientele de sticla pe cat de mult posibil. De asemenea, il folosim pentru a transmite informatii in diverse limbi. Aspectul ecologic nu este neglijat nici el. Cartonul folosit este 100% certificat FSC.