Bun venit

Contul meu

Despre noi

"Port un tricou cu o data expirata pe el", obisnuia sa repete in gluma de-a lungul ultimilor ani Jean-Claude Richard, co-fondator  farfalla, adaugand si o explicatie: „Ne-au trebut  zece ani pentru procesul de predare, acum suntem in al cincisprezecelea an". Acum timpul a venit: o noua generatie va prelua. O aventura care a inceput cu mai bine de 30 de ani in urma, cand patru prieteni de scoala au inceput sa faca muzica impreuna, mai tarziu sa produca cosmetice pe baza de uleiuri esentiale - Gian Furrer, Paul Gisler, Jean-Claude and Marianne Richard acum predau munca lor de o viata finului lor, resp. fiu Malvin Richard.

 

Inceputurile Farfalla isi au originea intr-o viziune impartasita de patru prieteni care au vrut sa integreze fascinatia si pasiunea pentru uleiurile esentiale, precum si ingredientele biologice active in munca lor de zi cu zi. Au fost, de asemenea, interesati sa impartaseasca cu alti oameni entuziasmul pentru puterea si vitalitatea plantelor si sa incurajeze o relatie responsabila cu natura. 

Entuziasmul si bucuria au fost motivatiile initiale si aceste elemente se regasesc si astazi in produsele Farfalla. Comertul ecologic, umanitar si consecvent continua sa fie esenta filozofiei acestei companii. Echipa Farfalla a crescut considerabil de la inceputuri in Elvetia si peste hotare. Numarul magazinelor din Elvetia a crescut de la unul in Zurich la un total de cinci, acum incluzand Aarau, Basle, Berne si Lucerne. Zi de zi suntem bucurosi sa luam ca pe o provocare punerea visurilor noastre in practica, pentru noi si pentru clientii nostri.

 

 

www.farfalla.ch