Bun venit

Contul meu

Produse

Despre noi

Bun venit in magazinul nostru, destinat in exclusivitate produselor bio organice certificate, tuturor celor care vor sa-si ingrijeasca pielea natural si delicat, viitoarelor mamici, care doresc sa ofere ce este mai sigur pentru ingrijirea pielii bebelusilor sai, cat si saloanelor care vor sa ofere un pachet de ingrijire deosebit cu produse cosmetice naturale organice profesionale.

Suntem specializati in Cosmetice Naturale, Ingrijire Antirid Bio, Parfumuri Naturale, Produse Aromatice de Baie, Aroma Sprays, Uleiuri de Corp si Masaj, Uleiuri Esentiale, Hidrosoli si Compozitii Aromatice, Produse de Styling si Sampoane Bio, Vopsea de Par Bio, Tratamente de Par Bio etc .

Produse ideale pentru pielea sensibila datorita lipsei conservantilor sau altor componente chimice, produse ce contin ingrediente pretioase, delicate cu rol de sustinere al functiilor pielii, de stimulare si calmare.

Magazinul nostru www.farfalla.ro este alegerea ideala pentru tine si familia ta, pentru o ingrijire cat mai naturala si delicata cu produse certificate organice pentru corp, ten si par!

Calitatea si eficienta acestor produse sunt sustinute de certificatele unor institute de prestigiu din Europa, specializate in controlul produselor cosmetice naturale.

NaTrue, BDIH – Germania (Departamentul German de Stat pentru Comert si Industrie), Demeter, Bio-Inspecta – Elvetia, Bio Suisse, NaTrue.

 

"Port un tricou cu o data expirata pe el", obisnuia sa repete in gluma de-a lungul ultimilor ani Jean-Claude Richard, co-fondator  Farfalla, adaugand si o explicatie: „Ne-au trebuit  zece ani pentru procesul de predare, acum suntem in al cincisprezecelea an". Acum timpul a venit: o noua generatie va prelua. O aventura care a inceput cu mai bine de 30 de ani in urma, cand patru prieteni de scoala au inceput sa faca muzica impreuna, mai tarziu sa produca cosmetice pe baza de uleiuri esentiale - Gian Furrer, Paul Gisler, Jean-Claude and Marianne Richard acum predau munca lor de o viata finului lor, resp. fiu Malvin Richard.

 

Inceputurile Farfalla isi au originea intr-o viziune impartasita de patru prieteni care au vrut sa integreze fascinatia si pasiunea pentru uleiurile esentiale, precum si ingredientele biologice active in munca lor de zi cu zi. Au fost, de asemenea, interesati sa impartaseasca cu alti oameni entuziasmul pentru puterea si vitalitatea plantelor si sa incurajeze o relatie responsabila cu natura. 

Entuziasmul si bucuria au fost motivatiile initiale si aceste elemente se regasesc si astazi in produsele Farfalla. Comertul ecologic, umanitar si consecvent continua sa fie esenta filozofiei acestei companii. Echipa Farfalla a crescut considerabil de la inceputuri in Elvetia si peste hotare. Numarul magazinelor din Elvetia a crescut de la unul in Zurich la un total de cinci, acum incluzand Aarau, Basle, Berne si Lucerne. Zi de zi suntem bucurosi sa luam ca pe o provocare punerea visurilor noastre in practica, pentru noi si pentru clientii nostri.

 

 

www.farfalla.ch