Bun venit

Contul meu

Produse

Politica de confidentialitate 

SC AZTECH CONTERRA SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor tuturor vizitatorilor site-ului nostru, iar aceasta este parte a angajamentului nostru de confidenţialitate. Dumneavoastră, în calitate de vizitator al magazinului www.farfalla.ro puteti vizita site-ul nostru fără a fi nevoie să dezvăluiţi nicio informaţie. In cazul in care doriti achizitionarea produselor comercializate de magazinul www.farfalla.ro, sunt necesare acele date personale si de contact care ne vor permite onorarea comenzilor in conditiile descrise in urmatoarele pagini: Cum Cumperi?, Livrare, Conditii generale de utilizare a magazinului. Vă rugăm citiţi politica de confidenţialitate pentru a înţelege cum utilizăm şi protejăm informaţiile pe care ni le oferiţi.

Prin înregistrare şi/sau solicitarea de informaţii de pe acest site, sunteţi de acord cu strângerea, utilizarea şi transferul informaţiilor dumneavoastră conform termenilor prezentei politici.

Informatiile pe care le colectam de la dvs.

Pentru a va inregistra ca utilizator sau pentru a comanda din magazinul www.organik.ro, vi se solicita urmatoarele informaţii: nume, prenume, CNP (sau date de indentificare firma, in cazul persoanelor juridice), adresa de facturare, adresa de livrare, telefon de contact, adresa de e-mail. 

Utilizarea informatiilor dvs.

Vom utiliza şi analiza informaţiile pe care le colectăm pentru a onora comenzile primite de la Dumneavoastra dar si pentru a administra, sprijini, îmbunătăţi şi dezvolta afacerea. În special, putem utiliza informaţiile dvs. pentru a vă contacta şi a afla părerea dumneavoastră despre produsele şi serviciile noastre şi în scopuri de marketing. În plus, cu acordul dumneavoastră, putem de asemenea utiliza informaţiile dumneavoastră:

  • pentru a vă informa despre produsele şi serviciile www.farfalla.ro  pe care vi le comercializam şi care v-ar putea interesa;
  • pentru a va aduce la cunostinta noutati si informatii relevante si valoaroase pentru o viata sanatoasa;
  • pentru a vă notifica despre modificările produselor şi serviciilor noastre;
  • pentru a vă permite să participaţi la promotii ale magazinului www.farfalla.ro.

Vă putem contacta prin poştă, telefon, fax, precum şi prin e -mail. Dacă nu mai vreţi să fiţi contactat pe viitor, vă rugăm să ne anunţaţi.

Dezvaluirea/ stocarea informatiilor dvs.

Informaţiile pe care ni le oferiţi vor fi păstrate pe servere sigure din interiorul Romaniei Garantam ne-transferarea informaţiilor colective despre utilizatorii site-ului nostru web către părţi terţe.  

Dacă noi v-am oferit (sau dacă dumneavoastră aţi ales) o parolă care să vă permită să accesaţi contul personal din site-ul nostru, sunteţi responsabil să păstraţi confidenţialitatea acestei parole. Vă rugăm nu dezvăluiţi această parolă nimănui.

Din nefericire, transmiterea informaţiilor prin Internet nu este complet sigură. Deşi vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele personale, nu vă putem garanta securitatea datelor transmise spre site-ul nostru; orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastră. O dată ce am primit informaţiile dumneavoastră, vom utiliza funcţii de securitate stricte pentru a preveni accesul neautorizat.

Securitatea si stocarea datelor

Utilizăm măsuri de securitate pentru a vă proteja informaţiile de accesul persoanelor neautorizate şi împotriva procesărilor neautorizate, a pierderilor accidentale, distrugerilor şi deteriorărilor. Vom păstra informaţiile dvs. pentru o perioadă de timp nedeterminata
www.farfalla.ro poate conţine legături electronice către alte site-uri. În cazul în care alegeţi să vizitaţi aceste site-uri, se vor aplica propriile politici şi preferinţe de confidenţialitate. 

Modificari asupra politicii noastre de confidentialitate

Orice modificări aduse politicii noastre de confidenţialitate în viitor vor fi indicate pe site şi, dacă este necesar, notificate prin e-mail.

Echipa Farfalla.ro