Bun venit

Contul meu

Produse

Termeni si conditii

Acceptarea termenilor si conditiilor 

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.farfalla.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Prin accesarea site-ului www.farfalla.ro , folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la SC Aztech Conterra SRL. 

Continut site

Farfalla.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz, sau pot contine erori de operare.

Societatea este unicul proprietar al drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului (paginii web), respectiv designului, continutului si marcilor inregistrate in numele acestuia si publicate site. Dvs. aveti obligatia de a respecta totalitatea drepturilor de proprietate intelectuala ale societatii. 
Accesul online al utilizatorilor

Farfalla.ro nu garantează accesul clienţilor la site-ul web www.farfalla.ro în orice moment, nerăspunzând de probleme cauzate de terţi (probleme tehnice, defecţiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale farfalla.ro.

Frauda 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului farfalla.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul farfalla.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Farfalla.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt. 

Politica de returnare

Conform art 4 din legea 130/2000, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Important - produsul cumparat trebuie returnat in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala clientului. Returnarea se va face folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare. Societatea se oblige sa inapoieze contravaloarea produsului in termen de 30 de zile de la data primirii cereri in scris si a produsului returnat. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 alin. 1).

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract:

1. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (art. 16, lit.d);

2. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (art 16, lit.e); 

Astfel, produsele cosmetice si de igiena returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare sau sigiliul, daca acesta exista), cu toate accesoriile aferente, fara a prezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produselor cat si al accesoriilor (cutii, ambalaje suplimentare), cu etichetele intacte si toate documentele originale care le-au insotit (ex: instructiunile de utilizare).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile (art.14, alin.1).

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Conform legii, SC AZTECH CONTERRA SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate (exclusiv taxele de transport) in cel mult 14 de zile de la data denuntarii, prin transfer bancar, in contul specificat de client.

Preturi 

Politica noastra de preturi presupune preturi corecte si stabile pe termen lung.Toate preturile produselor în acest site sunt exprimate in RON, si includ TVA. Preturile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistem si vor fi afisate la finalizarea comenzii. Taxa de transport, in functie de modalitatea aleasa, este fixa indiferent de destinatia coletului (livram in orice localitate din tara fara taxa suplimentare), de volumul si greutatea acestuia. 

IMPORTANT:

Unele produse pot avea preturile usor modificate in functie de cursul valutar al monedei EURO si de pretul de achizitie.

Modificarea va fi anuntata prin apelul telefonic de confirmare a comenzii inainte de livrare.

Promotiile, reducerile de pret

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil sau in intervale de timp precizate punctual. 

Comenzi, limitare, bonitate, abuzuri

Comenzile catre noi pot fi trimise telefonic sau online, dar cel mai rapid si economic este prin sistemul de comanda de pe site-ul nostru. La comanda sau înregistrarea pe site, va rugam sa nu omiteti sa ne furnizati corect si complet datele Dvs. sau ale firmei Dvs.
Comenzile cu date de livrare si sau facturare incomplete nu vor putea fi onorate.
Pentru comenzile mai mari sau egale cu 2000 RON ne rezervam dreptul sa solicitam plata in avans prin virament bancar.
Pentru comenzile mai mari sau egale cu 500 RON  ne rezervam dreptul sa solicitam o confirmare prin telefon ca si conditie mandatorie pentru expediere.
Clientii aflati la prima comanda pe site-ul www.farfalla.ro vor fi contactati telefonic pentru confirmarea adresei. Aceasta constituie conditie pentru expedierea coletului.
Comenzile clientilor care prezinta un istoric lipsit de bonitate prin neacceptarea/neridicarea coletelor de la Posta si firmele de curierat vor putea fi onorate numai cu plata in avans prin virament bancar. 
Ne rezervam dreptul sa nu onoram comenzi catre clientii care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj inadecvat, obscen. Clientii abuzivi sunt cei care nu respecta procedurile de lucru ale magazinului, personalul angajat, cei care prin actiunile si limbajul lor perturba activitatea, care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj licentios. 

Dezabonare newsletter

Dezabonarea de la comunicarile comerciale se poate face direct din newsletter, facand click pe optiunea “Dezabonare”. 

Declinarea responsabilitatii 

1. Deteriorarea coletelor in timpul transportului 
Limitarea raspunderii in cazul deteriorarii produselor in timpul transportului, atunci cand ambalajul a fost de natura a preveni astfel de incidente: NU recomandam livrarea prin serviciul de coletarie al  Postei Romane deoarece in pofida unei ambalari corespunzatoare, produsele pot ajunge la destinatie deteriorate datorita manipularilor defectuoase. Pentru astfel de evenimente survenite in timpul transportului, nu ne asumam raspunderea, Posta Romana este institutia care trebuie sa ofere despagubiri.
In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului, va rugam solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal, inainte de a accepta primirea coletului. Este singura  modalitatea prin care se pot solicita despagubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor in timpul transportului. Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!

2.Descrierea si proprietatile produselor 
Informatiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania. Informatiile sunt traduse si/sau adaptate fara a distorsiona continutul informational. In unele cazuri, proprietățile, recomandarile și metodele de utilizare sunt derivate din carti sau site-uri web de referință pe domeniile corespondente, informatiile se regasesc în mod regulat și au fost confirmate de mai multe observații în cercurile științifice. Aceste date sunt furnizate în scop informativ, ele nu constituie informații medicale, nu se pot utiliza pentru stabilirea unui diagnostic medical, si nu angajeaza in nici un fel responsabilitatea noastră. Pentru utilizarea de uleiuri esențiale, uleiuri vegetale, creme, unturi, sampoane etc in scopuri terapeutice, consultati un medic! 

3.Pozele produselor
Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini - datorita modificarii design-ului, ambalajelor, schimbarii imaginii de brand, fara sa primim o notificare prealabila de la producatori/distribuitori.
4.Produsele de machiaj
Pozele produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania si nu sunt prelucrate sau denaturate de catre echipa organik.ro. Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini -va rugam sa tineti cont ca nuantele si caracteristicile pot fi diferite in realitate, depinzand si  de setarile de culoare ale monitorului dumneavoastra.Consultantii nostri va pot fi de ajutor in alegerea produselor de machiaj potrivite pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne intrebati! 

5.Parfumurile
Informatiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania. Informatiile sunt traduse si/sau adaptate fara a distorsiona continutul informational. Toate parfumurile prezinta descrieri detaliate ale aromelor utilizate in compozitie si ale notelor de baza, mijloc si varf.
Pentru ca stim ca este dificil sa alegi un parfum fara sa-l mirosi, consultantii nostri va pot fi de ajutor in alegerea produselor  potrivite pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne intrebati! 

Politica de confidentialitate a datelor personale

SC AZTECH CONTERRA SRL se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor tuturor vizitatorilor site-ului nostru, iar aceasta este parte a angajamentului nostru de confidenţialitate. Dumneavoastră, în calitate de vizitator al magazinului www.farfalla.ro puteti vizita site-ul nostru fără a fi nevoie să dezvăluiţi nicio informaţie. In cazul in care doriti achizitionarea produselor comercializate de magazinul www.farfalla.ro, sunt necesare acele date personale si de contact care ne vor permite onorarea comenzilor in conditiile descrise in urmatoarele pagini: Cum Cumperi?, Livrare, Conditii generale de utilizare a magazinului. Vă rugăm citiţi politica de confidenţialitate pentru a înţelege cum utilizăm şi protejăm informaţiile pe care ni le oferiţi.

Prin înregistrare şi/sau solicitarea de informaţii de pe acest site, sunteţi de acord cu strângerea, utilizarea şi transferul informaţiilor dumneavoastră conform termenilor prezentei politici.

Informatiile pe care le colectam de la dvs.

Pentru a va inregistra ca utilizator sau pentru a comanda din magazinul www.organik.ro, vi se solicita urmatoarele informaţii: nume, prenume, CNP (sau date de indentificare firma, in cazul persoanelor juridice), adresa de facturare, adresa de livrare, telefon de contact, adresa de e-mail.

Utilizarea informatiilor dvs.

Vom utiliza şi analiza informaţiile pe care le colectăm pentru a onora comenzile primite de la Dumneavoastra dar si pentru a administra, sprijini, îmbunătăţi şi dezvolta afacerea. În special, putem utiliza informaţiile dvs. pentru a vă contacta şi a afla părerea dumneavoastră despre produsele şi serviciile noastre şi în scopuri de marketing. În plus, cu acordul dumneavoastră, putem de asemenea utiliza informaţiile dumneavoastră:

  • pentru a vă informa despre produsele şi serviciile www.farfalla.ro  pe care vi le comercializam şi care v-ar putea interesa;
  • pentru a va aduce la cunostinta noutati si informatii relevante si valoaroase pentru o viata sanatoasa;
  • pentru a vă notifica despre modificările produselor şi serviciilor noastre;
  • pentru a vă permite să participaţi la promotii ale magazinului www.farfalla.ro.

Vă putem contacta prin poştă, telefon, fax, precum şi prin e -mail. Dacă nu mai vreţi să fiţi contactat pe viitor, vă rugăm să ne anunţaţi.

Dezvaluirea/ stocarea informatiilor dvs.

Informaţiile pe care ni le oferiţi vor fi păstrate pe servere sigure din interiorul Romaniei Garantam ne-transferarea informaţiilor colective despre utilizatorii site-ului nostru web către părţi terţe.  

Dacă noi v-am oferit (sau dacă dumneavoastră aţi ales) o parolă care să vă permită să accesaţi contul personal din site-ul nostru, sunteţi responsabil să păstraţi confidenţialitatea acestei parole. Vă rugăm nu dezvăluiţi această parolă nimănui.

Din nefericire, transmiterea informaţiilor prin Internet nu este complet sigură. Deşi vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele personale, nu vă putem garanta securitatea datelor transmise spre site-ul nostru; orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastră. O dată ce am primit informaţiile dumneavoastră, vom utiliza funcţii de securitate stricte pentru a preveni accesul neautorizat.

Securitatea si stocarea datelor

Utilizăm măsuri de securitate pentru a vă proteja informaţiile de accesul persoanelor neautorizate şi împotriva procesărilor neautorizate, a pierderilor accidentale, distrugerilor şi deteriorărilor. Vom păstra informaţiile dvs. pentru o perioadă de timp nedeterminata

www.farfalla.ro poate conţine legături electronice către alte site-uri. În cazul în care alegeţi să vizitaţi aceste site-uri, se vor aplica propriile politici şi preferinţe de confidenţialitate. 

Modificari asupra politicii noastre de confidentialitate

Orice modificări aduse politicii noastre de confidenţialitate în viitor vor fi indicate pe site şi, dacă este necesar, notificate prin e-mail.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul farfalla.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. In fiecare newsletter aveti posibilitatea de dezabonare. 

Forta majora

Forta majora scuteste de raspundere partea care o invoca în conditiile prevazute de legislatia româna în vigoare. 

Dispozitii finale 

Farfalla.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.farfalla.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. 

Litigii 

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Ploiesti, Romania.